“Egyesítjük a szeretet fényét és erejét.
Sok szív egyszerre dobban azért, hogy segítsünk.
Ezt a szeretetet sugározzuk ki minden nap mindenkire.
Megváltozik tőle a világ.”

Bartha Erika
Jananda

Rólunk

Bartha Erika

Bartha Erika vagyok, az út, amin haladok még kicsi gyermekkoromban kezdődött.

Amikor a nagypapám átlépett, ő volt az első, aki visszajött hozzám és mesélt nekem, tanított engem. Azóta vezetnek az odaát lévő szeretteim és mestereim. Ezeket adom át itt lenn a Földön.

Az életem folyamán nagyon sokféle feladatot kaptam én is, volt közöttük könnyebb, nehezebb, de próbálom úgy élni az életemet, ahogy az egyik mesterem gyermekkoromban tanította.

Ő azt mondta, hogy éljek mindig úgy, hogy mindenben találjak örömet. Sok-sok örömcseppet csepegtessek az életembe. Kiemelt a tengerből egy maréknyi vizet és elkezdte csepegtetni – látod a tenger is cseppekből áll és mégis milyen óriási. Ha sok örömcseppet csepegtetsz az életedbe az életed ilyen hatalmas örömtengerré változik.

Sokat mesélek erről az előadásaimon és a képzéseimen.

Az égi vezetőim szerint a legfontosabb, hogy felébresszünk magunkban minden öngyógyulási képességet és más tudást, amit hozunk. Így eljuthatunk oda, hogy ne legyen szükségünk senkire csak Önmagunkra.

Minden ott van bennünk, ezért a mestereim szerint Én ébresztő vagyok. Mindenkinél, akit elvezetnek hozzám, akár képzésre, akár egyéni lélekébresztésre, nem csinálok mást, mint felébresztem mindazt, ami benne van. Felébresztem a szeretet olyan rezgését, ami megnyit a testében és az életében egy új utat, amin örömmel és boldogan halad.

Én a Szivárványfény energiával haladok, amit az öröm és a boldogság vezet.

Egyszer régen megbeszéltük, hogy találkozunk.

Egyszer régen egy magasabb világban megbeszéltük, hogy megtaláljuk egymást.

Jeleket raktunk egymás életébe, hogy felismerjük egymást.

Ilyen jelek a mosolyod, a szemed csillogása, a kacagásod egy érintés vagy egy szó pl. szivárvány, ami elindítja benned, hogy felébredj rám és megtaláljuk egymást.